Bremen IUW: Bratwurstia ja graffiteja

Reissumme ensimmäinen päivä alkoi hyvissä fiiliksissä auringon paisteessa ja aamupalaa nauttien.

Päivän ohjelmassa oli muun muassa tervetuloinfo, jonka yhteyteen oli liitetty erilaisia osallistavia tutustumisleikkejä jonka jälkeen siirryimme lounastauolle syömään perinteisen saksalaisen kouluruuan – makkaraa ja ranskalaisia, ilman salaattia.

IMG_6321

Iltapäivän lähestyessä ohjelmassa oli ’Town rally’, jossa tarkoitus oli suunnistaa ympäri kaupunkia graffiteista otettujen kuvien avulla ja näin tutustua samalla kaupunkiin. Rasteja oli paljon ja kävelyä tuli paljon, lähes kolme tuntia ja monta rakkulaa myöhemmin pääsimme suunnistuksen loppuun ja ’saksalaiselle siestalle’ joen rantaan.

IMG_6332

Illan huipennuksena paikalliset opiskelijat olivat järjestäneen ’International Buffet’- illallisen ja tehneet itse ison pöydällisen täyteen erilaisia kansainvälisiä herkkuja. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin kuin pöydän ääressä syöden uusien ihmisten kanssa?

IMG_6339IMG_6347

Janne Järvinen – Opiskelijaparka Joensuun kampukselta

One thought on “Bremen IUW: Bratwurstia ja graffiteja

  1. Hei, toivottavasti en vaikuta pilkunviilaajalta (mitä tietysti olen), mutta hyvää yötä on saksaksi Gute Nacht. Guten Morgen ja Guten Tag lienevät sekoittaneet. Yö on feminiini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *