Hyvää Voihan työelämä! -viikkoa

Tiistain 10.11. iltapäivän kahvitauon aikaan järjestettiin Voihan työelämä! -teemalla taukojumppa Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Matarassa työskentelee yli 100 henkilöä yli 30 organisaatiosta, lähinnä yhdistyksistä ja järjestöistä. Jumppauttajina toimivat Minna Rajalin ja Mari Tapio Humakista. Reilut parisenkymmentä innostunutta osallistui vartin kestäneeseen jumppahetkeen.

Matarassa juhlistettiin teemaviikkoa Voihan Työelämä!
Minna Rajalin ja Mari Tapio näyttävät mallia

Jumppaan osallistuneet Monikulttuurisuuskeskus Glorian työntekijät Tuula Tammi ja Minna Salakka toteavat taukojumpasta:

”Tosi hyviä, hyviä liikeitä, kun päätetyötä tekee”
”Oli tosia hyviä liikeitä, hyvä oheistus, kaikki tekee omaan tahtiin”

Taukojumppaan osallistui myös tänä syksynä opintonsa Humakissa aloittanut yhteisöpedagogiopiskelija, liikuntatutoriksikin valittu Merja Astikainen. Merja tuumasi taukojumpasta ” Huippu, tulee hyvä olo”.

Jumppa sai siis oikein hyvän vastaanoton. Siitä kertoo myös se, että heti taukojumpan jälkeen sovittiin uusi jumppatuokio vielä perjantai-iltapäivälle.

”Tosi hieno juttu, että jumppa sai näin hyvän vastaanoton”, kommentoivat jumpan vetäneet Mari ja Minna. ”Koostimme liikkeet erityisesti istumatyöläisten perusongelmia: niskan rasitusta ja jännittyneitä hartioita ajatellen. Säännöllinen venyttely ehkäisee pahempien jumien syntymistä ja auttaa jaksamaan työssä.”

Voihan Työelämä! –viikkoa vietetään 9.-13.11.2015. Lue lisää

Jutun kirjoittaja Minna Rajalin toimii Verkkovälitteinen vertaismentorointi järjestötyön tueksi (eMessi2) –hankkeen projektipäällikkönä Humakissa. Lisäksi hän on Työpaikkojen työhyvinvointiverkoston Keski-Suomen alueellisen tyhy-verkoston yhdyshenkilö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *